E1600-EWP water resistant intercom

Print
E-1600-IP-200x200.pngE-1600-IP-200x200.png
Base price for variant 457,00 €
Sales price 552,97 €
Sales price without tax 457,00 €
Discount
Tax amount 95,97 €
Price / kg:
Description

De E-1600A-EWP serie intercoms is ontworpen voor snelle en betrouwbare handenvrij communiceren over het publieke telefoonnet. De intercom belt tot 5 programmeerbare telefoonnummers totdat er een verbinding tot stand is gebracht. Alle telefoonnummers en parameters zijn te programmeren vanaf elk telefoontoestel middels DTMF (druktoets) signalen.

De E-1600A-EWP serie intercoms kunnen worden geprogrammeerd om automatisch een digitale spraakboodschap af te geven om zo de locatie te kunnen identificeren waarna de verbinding openblijft voor twee weg spraakverkeer. Eventueel kan er ook een DTMF-code worden gezonden ter identificatie.

Alle telefoonnummers en parameters zijn opgeslagen in het geheugen en kunnen niet verloren raken wanneer het toestel onverhoopt spanningsloos raakt. Alle modellen halen de voeding van de telefoonlijn en behoeven geen batterijen.
Voor gebruik buiten of in vervuilde omgeving zijn er speciale E-1600A serie modellen beschikbaar welke zijn uitgevoerd als EWP (Enhanced Weather Protection)

De EWP versie voorziet rubberen afdichting en microfoon tule, hand gesoldeerde aansluitingen en silicone dichting, gel gevulde connectoren, volledig ingegoten printplaat met weerbestendige volumeregelaars en dip schakelaars voor eenvoudig on-site programmeren.

Technische informatie
– gewicht:            1.130 gram
– afmeting (lxbxh):   133 x 102 x 51 mm
– voeding:            van de telefoonlijn

Specificaties
E2geheugen (geen batterijen nodig)
– pulse/DTMF kiezen
– reset op bezet, kiestoon, cpc, stilte, time out, TDK/DTMF commando
– speaker- en microfoonvolume zijn regelbaar
– 4 meldbank protocollen