Alarmdialer analog 12 input - speech

Print
Alarm_melders_4bfe85a008b7f.pngAlarm_melders_4bfe85a008b7f.png
Base price for variant 765,00 €
Sales price 925,65 €
Sales price without tax 765,00 €
Discount
Tax amount 160,65 €
Price / kg:
Description

Description:

Analoge alarmmelder met Speech (zelf inspreekbare teksten).

Dit  type heeft 12 ingangen geschikt voor aansluiten van potentiaalvrije maak of verbreekkontakten. Op deze manier kunt u de meest uiteenlopende installaties en apparaten aansluiten en bewaken. In totaal kunt u 8 telefoonnummers programmeren en naar wens de volgorde van het kiezen per ingang instellen.

Meldingen kunnen worden doorgegeven naar:
– Vaste telefoon & GSM telefoon (spraak berichten)
– De nieuwste semafoons (semadigit & sematone)
– Naar meldkamer (Ademco Contact ID protocol)

De Alarmmelder is voorzien van een voorkeursschakeling die er voor zorgt dat de alarmmelder altijd de telefoonlijn voor zich op kan eisen, ook als deze op dat moment bezet is. Nummerkoppeling maakt het mogelijk om per alarm ingang de volgorde van de reeds geprogrammeerde telefoonnummers te wijzigen. Doet u dit niet dan zullen de geprogrammeerde nummers voor elke ingang in dezelfde volgorde worden gekozen

Een alarmmelding wordt net zo lang herhaald totdat de melding correct is ontvangen en het betreffende alarm is gereset. Het resetten van een alarmoproep kan automatisch gebeuren of door terug te bellen. In beide gevallen kan er eventueel een pincode worden toegewezen om dit extra te beveiligen.

De Alarmmelder is standaard voorzien van overspanningsbeveiliging op de telefoonlijn, de netspanning en op de alarmingangen. Bovendien zorgt de onderhoudsvrije noodstroomaccu (12V, 0.8Ah) er bij stroomuitval voor dat de melder direct voorzien wordt van noodstroom. In bedrijf kan de alarmmelder 1 uur doorwerken. In rust zal de alarmmelder ruim 4 uur blijven werken. Bij eventuele totale stroomuitval blijven de gegevens als telefoonnummers, speechteksten en programmeringen nog minimaal 10 jaar lang bewaard.

De Alarmmelders zijn standaard geschikt voor een analoge telefoonlijn. Voor aansluiting op het gsm-netwerk zijn er verschillende interfaces beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Specificaties
– Historie van de laatste 32 alarmmeldingen met datum en tijd
– Behuizing van slagvast kunststof en spuitwaterdicht
– Dichtheidsgraad IP67
– Afm. 240 x 130 x 80 mm
– Voeding; 230Vac. 50-60Hz.
– Noodstroom; accu 12Vdc. – 0,8Ah (meegeleverd)
– Verlicht display met 2×16 karakters
– Gewicht; 1,4kg.
– 12Vdc uitgang, 150mA maximaal voor externe signaalgevers
– Relais uitgang tijdens alarm/ storing
– Accuconditie bewaking met visuele en telefonische melding
– Telefoonlijn bewaking met visuele melding

Door melding naar meldkamers is mogelijk via het Ademco Contact ID protocol. Zij verzorgen een professionele afhandeling van alarmoproepen. Hiervoor is een account nodig welke tevens in de alarmmelder dient te worden geprogrammeerd voor identificatie.